Karpet reiniging

Karpet reiniging

Karpet reiniging nodig? Welkom bij onze professionele karpet reinigingsservice! Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten karpetten, van klein tot groot, van hoogpolig tot laagpolig. Of het nu gaat om vlekken, vuil of geuren, wij hebben de oplossing voor u. 

Reiniging van karpetten

Bent u op zoek naar reiniging van karpetten? Wij hebben jaren lange ervaring en zijn goed opgeleid in het reinigen van karpetten van alle soorten en maten. We gebruiken alleen de beste en meest effectieve reinigingsmethoden en -producten om uw karpet weer schoon en fris te maken. Onze service is snel, efficiënt, betaalbaar en we zetten ons er maximaal voor in om u tevreden te maken met het resultaat. 

Vloerkleed of schoonloopmat laten reinigen

Losse vloerkleden zijn er in tal van afmetingen. Het kan gaan om (grote) schoonloopmatten bij de entree van uw kantoor tot een kleiner vloerkleed. Het periodiek reinigen van uw schoonloopmatten raden wij zeker aan. Deze matten worden veel gebruikt, want deze komen als eerste in aanraking met vuil dat van buiten naar binnen wordt gelopen. Voor de eerste indruk is een schone schoonloopmat ook zeer belangrijk. GJ Special Cleaning staat u bij met raad en daad.

Perzisch tapijt laten reinigen

Perzisch tapijt laten reinigen? Onze schoonmaakmethode is ook uitermate geschikt om een Perzisch tapijt te reinigen. Door onze unieke reinigingsmethode, dringen wij diep door tot in de vezels en door spoeling brengen we het vuil naar de oppervlakte. Het vuil kan dan eenvoudig verwijderd worden.

Wat doen wij bij karpet reiniging?

 Onze karpet reinigingsservice omvat:

  • Karpetten zelf brengen of wij komen het ophalen bij u thuis.
  • Grondige inspectie van uw karpet om het type stof en de mate van vervuiling te bepalen.
  • Professionele behandeling van vlekken, geuren en andere problemen.
  • Dieptereiniging van uw karpet met behulp van professionele apparatuur: eerst zand verwijderen door kloppen. Daarna vlekken speciaal behandelen zoals koffievlekken, rode wijn vlekken, etc. Vervolgens spoelen wij het karpet waarna het wordt gedroogd.
  • Optioneel kunt u door ons een beschermlaag laten aanbrengen tegen toekomstige verontreiniging. 
  • Snelle droogtijd, zodat u uw karpet snel weer kunt gebruiken.

We begrijpen dat uw karpet een belangrijk onderdeel van uw interieur is en dat u het zo lang mogelijk wilt behouden. Met onze karpet reinigingsservice kunt u er zeker van zijn dat uw karpet in goede handen is en dat het weer schoon en fris zal zijn na de reiniging.

Gratis offerte ontvangen?

We bieden onze specialistische schoonmaak diensten aan particuliere klanten, bedrijven en (semi)overheden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of om meer te weten te komen over onze diensten en tarieven.