SpeakerCamera

Onze unieke Reinigingstechniek

Onze reinigingstechniek is uniek en zeer geschikt voor dieptereiniging van harde oppervlakten en zachte oppervlakten. Wij maken gebruik van een sproei-extractie methode. Wij verwijderen vervuiling met behulp van water of reinigingsvloeistof en zuigen het direct op, zodat alle vlekken en verontreinigingen effectief worden verwijderd. Bekijk hieronder hoe het werkt op verschillende oppervlakten:

Reinigingstechniek op harde vloeren
Wij voeren een voorbehandeling uit met een speciaal milieuvriendelijk en niet agressief reinigingsproduct. Deze zorgt ervoor dat zeer hardnekkige en vervelende vlekken eenvoudiger zijn te verwijderen. Vervolgens gebruiken wij een speciale roterende hogedrukreiniger. Deze dringt tot in de poriën van open oppervlakten zoals grindvloeren, voegen, etc, waardoor deze ook weer geweldig schoon worden.

Onze machine is zo gemaakt dat er geen water kan opspatten en hij direct het vieze water weer afzuigt. Zo heb je geen overtollig water en blijft er ook geen vuiligheid meer achter. Het resultaat is een vloer die er weer uitziet en ruikt als nieuw!
Reinigingstechniek op tapijten, carpetten en stoffen meubels
Voor de meest hardkennige vlekken, brengen wij eerst een milieuvriendelijk en niet agressief reinigingsproduct aan. Vervolgens gaan wij een dieptereiniging uitvoeren doormiddel van een speciale roterende sproei-extractie machine. Het resultaat is dat het voorwerp het weer verbluffend fris en schoon is.

Meubels worden ook door een sproei-extractie methode gereinigd, maar met een andere (meer handzame) machine dan bij tapijten en carpetten. Het resultaat is een meubel dat er weer uitziet en ruikt als nieuw!
 

Grondige diepte reiniging

 

Veilige middelen

 

Zeer weinig vocht

 

Snelle droogtijden

 

Snel weer te gebruiken

 

Vlekken verwijderd

 

Geen vuil residu

 

Vieze geurtjes verwijderd

 

Urinevlekken afgebroken

 

Inktvlekken verwijderd

 

Beschermlaag optioneel

 

Het blijft langer schoon

OOK EEN VIEZE VLOER, MEUBELS OF KARPET?
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug om de opties te bespreken
*
*