Ontdek hier antwoorden op veel gestelde vragen van klanten die u zijn voorgegaan:

Nee, het is niet nodig uw meubels te verplaatsen. Wij komen bij u aan huis. Eventueel kunt u ervoor kiezen om het te reinigen meubelstuk zelf in een aparte ruimte te zetten als u dat wilt, maar dit is niet vereist.
Jazeker! Met onze unieke reinigingstechniek kunnen wij de diepste vlekken uit uw tapijt verwijderen.
Jazeker! Ook vieze luchtjes worden definitief verwijderd doormiddel van onze unieke reinigingstechniek
Jazeker! Onze reinigingsmeiddelen zijn veilig en milieuvriendelijk. Ze worden ook door onze unieke reinigingstechniek direct opgezogen en afgevoerd, waardoor er geen resten meer achterblijven.
De droogtijd van uw tapijt is erg verschillend. Bijvoorbeeld indien de zon schijnt en het is droog buiten, dan is de droogtijd sneller dan wanneer het buiten vochtig is en u de ramen en deuren niet open kunt zetten. Meestal rekening te houden met één dag droogtijd.
Jazeker! Wij kunnen allerhande soorten stoffen meubels reinigen.
Ja, wij kunnen harde vloeren reinigen, zoals bijvoorbeeld: natuursteen vloeren, marmeren vloeren, leisteen vloeren, tegelvloeren, siergrindvloeren, etc. We kunnen echter geen houtenvloeren reinigen.
Ja, wij kunnen elastische vloeren reinigen zoals PVC vloeren en linoleum vloeren. Heeft u een ander soort elastische vloer? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Dit hangt af van de oppervlakte, vloersoort en of u nog een nabehandeling wilt na de reinigingsbeurt, zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van een beschermmiddel of het polijsten van een bepaalde oppervlakte (bijvoorbeeld bij marmeren vloeren). In de regel kunnen wij de reiniging binnen één dag geregeld hebben.
Ja, wij leveren onze diensten aan particulieren.
Ja, wij leveren diensten aan zakelijke opdrachtgevers en aan (semi)overheden.