Marmoleum Linoleum vloer

Marmoleum en Linoleum vloer reiniging

Marmoleum en linoleum vloer reiniging nodig? Bent u op zoek naar een professionele marmoleum en linoleum vloer reinigingsservice? Wij helpen u graag. 

Marmoleum en Linoleum vloer laten reinigen

Marmoleum en linoleum vloer laten reinigen? Marmoleum en linoleum vloeren zijn duurzaam en slijtvast, maar hebben regelmatig onderhoud en reiniging nodig om hun uiterlijk en functionaliteit te behouden. Onze reinigingsmethode is snel, efficiënt en betaalbaar. Onze service is snel, efficiënt, betaalbaar en we zetten ons er maximaal voor in om u tevreden te maken met het resultaat.

Wat doen wij bij marmoleum en linoleum vloer reiniging?

Onze marmoleum en linoleum vloer reinigingsservice omvat:

  • Grondige inspectie van uw linoleum vloer om het type vuil en de mate van verontreiniging te bepalen.
  • Professionele behandeling van vlekken, krassen en andere problemen.
  • Dieptereiniging van uw marmoleum of linoleum vloer met behulp van professionele apparatuur. We reinigen de vloer, matteren de vloer (om een mooie strakke egale vloer te krijgen) en brengen 1 of 2 polymeerlagen ter bescherming aan.
  • Snelle droogtijd, zodat u uw vloer snel weer kunt gebruiken.

Wij hebben jaren lange ervaring en zijn opgeleid in het reinigen van marmoleum en linoleum vloeren. We gebruiken alleen de beste en meest effectieve reinigingsproducten en -methoden om uw linoleum vloer weer schoon en fris te maken. We begrijpen dat uw linoleum vloer een belangrijk onderdeel is van uw interieur en dat u het zo lang mogelijk wilt behouden. Met onze marmoleum en linoleum vloer reinigingsservice kunt u er zeker van zijn dat uw vloer in goede handen is en dat het weer schoon en fris zal zijn na de reiniging. 

Gratis offerte ontvangen?

We bieden onze specialistische schoonmaak diensten aan particuliere klanten, bedrijven en (semi)overheden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of om meer te weten te komen over onze diensten en tarieven.