Meubelreiniging

Meubelreiniging

Meubelreiniging nodig? Welkom bij onze professionele meubelreinigingsservice! Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten gestoffeerde meubels, waaronder banken, fauteuils, stoelen en meer. Of het nu gaat om vlekken, vuil of geuren, wij hebben de oplossing voor u.

Reiniging van gestoffeerde meubels

Bent u op zoek naar reiniging van gestoffeerde meubels? Wij hebben jaren lange ervaring in het reinigen van gestoffeerde meubels van alle soorten en maten. We gebruiken alleen de beste en meest effectieve reinigingsmethoden en -producten om uw meubels weer schoon en fris te maken. Onze service is snel, efficiënt, betaalbaar en we zetten ons er maximaal voor in om u tevreden te maken met het resultaat. 

Bank laten reinigen

Wilt u uw bank laten reinigen? Als u kiest voor GJ Special Cleaning, dan kunt in de meeste gevallen de volgende dag weer genieten van uw gereinigde bank. Onze methode heeft als groot voordeel dat de droogtijd vele malen korter is dan bij een gemiddelde reiniging van een andere partij. In de meeste gevallen kunt u na 24 uur of de volgende dag weert genieten van een schone bank. Neem contact met ons op en ervaar de kracht van onze reinigingstechnieken. Een ander bijkomend voordeel is dat na reiniging uw meubilair minder snel vuil wordt. Onze oplossing laat geen zeepresten achter, waardoor vuil minder snel opnieuw hecht.

Stoffen stoelen laten reinigen

Wilt u uw stoffen stoelen laten reinigen? Vlekken zijn zichtbaar, maar op stoelen kan ook onzichtbaar vuil zitten. Denk hierbij aan de ophoping van vele bacteriën. Voor betrouwbaar onderhoud en effectieve reiniging van uw gestoffeerde stoelen bent u bij GJ Special Cleaning aan het juiste adres.

Een schone stoel ziet er niet alleen fijner uit, maar het zorgt ook voor een gezonder binnenmilieu. Door de verbeterde luchtkwaliteit voelt u zich beter. Onderzoek in gereinigde kantooromgevingen toont aan dat het ziekteverzuim daalt door de verbeterde luchtkwaliteit.

Kussens laten reinigen

Wilt u uw kussens laten reinigen? De kussens van uw caravan, tuinset of andere meubels die langere periode niet gebruikt worden, kunnen na verloop van tijd muf ruiken. Het is ook waarschijnlijk dat bacteriën de kans hebben gehad om zich te nestelen. Om weer een zomer met plezier de kussens te gebruiken, adviseren wij deze eerst grondig te reinigen. Het is aan te raden dit professioneel te laten doen. GJ Special Cliening doet dit voor u vakkundig en voordelig.

Autobekleding laten reinigen

Wilt u uw autobekleding laten reinigen? Ook voor uw autobekleding is onze reinigingsmethode uitermate geschikt! De meest uiteenlopende verontreiniging aan autobekleding kunnen wij verwijderen, zodat uw autobekleding weer schoon en fris is.

Wat doen wij bij meubelreiniging?

Onze meubelreinigingsservice omvat:

  • Meubelreiniging bij u aan huis.
  • Grondige inspectie van uw meubels om het type stof en de mate van vervuiling te bepalen.
  • Professionele behandeling van vlekken, geuren en andere problemen.
  • Dieptereiniging van uw meubels met behulp van professionele apparatuur.
  • Snelle droogtijd, zodat u uw meubels snel weer kunt gebruiken.

We begrijpen dat uw meubels kostbaar zijn en dat u ze zo lang mogelijk wilt behouden. Met onze meubelreinigingsservice kunt u er zeker van zijn dat uw meubels in goede handen zijn en dat ze weer schoon en fris zullen zijn na de reiniging. Wij zijn er om u te helpen bij het reinigen van uw meubels en het beschermen van uw investering op lange termijn.

Gratis offerte ontvangen?

We bieden onze specialistische schoonmaak diensten aan particuliere klanten, bedrijven en (semi)overheden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of om meer te weten te komen over onze diensten en tarieven.