Natuursteen vloer reiniging

Natuursteen vloer reiniging

Natuursteen vloer reiniging nodig? Als u een prachtige natuurstenen vloer heeft, wilt u er natuurlijk voor zorgen dat deze er altijd op zijn best uitziet. Maar het kan lastig zijn om uw natuurstenen vloer schoon en fris te houden, vooral als er veel verkeer over de vloer loopt. 

Natuursteen vloer laten reinigen

Natuursteen vloer laten reinigen? Onze professionele natuursteen reinigingsservice komt hierbij goed van pas. Wij hebben jaren lange ervaring en zijn goed opgeleid om uw natuurstenen vloer grondig te reinigen en weer te laten stralen als nooit tevoren.

Natuursteen vloer laten schoonmaken

Heeft u last van doffe plekken op uw natuurstenen vloer of andere slechte plekken? Bel GJ Special Cleaning en laat u adviseren. Wilt u uw originele glans terug op uw natuursteen? Natuursteen reinigen behoort tot onze specialiteiten. Wij komen graag met u in contact en informeren u over onze verschillende reinigingstechnieken.

Natuursteen vloer beschermlaag laten aanbrengen

Om na reiniging nog extra van uw schone natuurstenen vloer te kunnen genieten, brengen wij (indien u dat wenst) een extra beschermlaag op uw natuurstenen vloer aan. Door deze extra bescherming verlengt u de levensduur van uw vloer. Tevens kunt u uw vloer eenvoudiger zelf reinigen, want de beschermlaag werkt ook vuilafstotend. Hierdoor verwijdert u kleine vlekken eenvoudig zelf.

Marmeren vloer laten schoonmaken

Heeft u een marmeren vloer en wilt u uw marmeren vloer laten schoonmaken? Vlekken verwijderen van uw marmeren vloer kunt eenvoudig zelf, maar op langere termijn wordt de vloer dof. Wilt u de originele glans terug? Hoe langer uw vloer meegaat, des te doffer deze wordt. Bestaat uw marmeren vloer uit tegels? Dan zijn de voegen een kwetsbare plek, waar zich snel vuil ophoopt en waar bacteriën vrij spel hebben. Voor ieder probleem hebben wij een speciale schoonmaaktechniek. Wilt u weer een blinkende vloer met schone voegen? Neem contact op met GJ Special Cleaning en laat uw marmeren vloer schoonmaken.

Natuursteen vloer laten polijsten

Wilt u uw natuursteen vloer laten polijsten of wilt u weten of uw vloer gepolijst kan worden? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat doen wij bij natuursteen vloer reiniging?

Onze natuursteen vloer reinigingsservice omvat:

  • Een grondige inspectie van uw natuurstenen vloer om het type vuil en de mate van beschadiging te bepalen.
  • Professionele behandeling van vlekken en andere verontreinigingen.
  • Dieptereiniging van uw natuurstenen vloer met behulp van professionele apparatuur.
  • Afhankelijk van het soort steen: kunnen wij kijken hoe we het toekomstige onderhoud het beste voor u kunnen regelen, zoals bijvoorbeeld: afdichten van de voegen om te voorkomen dat vuil en vlekken zich in de toekomst ophopen.
  • Snelle droogtijd, zodat u uw natuurstenen vloer snel weer kunt gebruiken.

Wij hebben jaren lange ervaring en zijn goed opgeleid in het reinigen van natuurstenen vloeren. We gebruiken alleen de beste en meest effectieve reinigingsproducten en -methoden om uw vloer weer schoon en frist te maken. We begrijpen dat uw natuurstenen vloer een belangrijk onderdeel is van uw interieur en dat u het zo lang mogelijk wilt behouden. Met onze natuursteen vloer reinigingsservice kunt u er zeker van zijn dat uw vloer in goede handen is en dat het weer schoon en fris zal zijn na de reiniging.

Gratis offerte ontvangen?

We bieden onze specialistische schoonmaak diensten aan particuliere klanten, bedrijven en (semi)overheden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of om meer te weten te komen over onze diensten en tarieven.