PVC vloer reiniging

PVC vloer reiniging

PVC vloer reiniging nodig? Bent u op zoek naar een professionele PVC vloer reinigingsservice? Wij helpen u graag. 

PVC vloer laten reinigen

PVC vloer laten reinigen? PVC vloeren zijn duurzaam, maar hebben regelmatig onderhoud en reiniging nodig om hun uiterlijk en functionaliteit te behouden. Onze reinigingsmethode is snel, efficiënt en betaalbaar. Onze service is snel, efficiënt, betaalbaar en we zetten ons er maximaal voor in om u tevreden te maken met het resultaat.

Wat doen wij bij PVC vloer reiniging?

Onze PVC vloer reinigingsservice omvat:

  • Grondige inspectie van uw PVC vloer om het type vuil en de mate van verontreiniging te bepalen.
  • Professionele behandeling van vlekken, krassen en andere problemen.
  • Dieptereiniging van uw PVC vloer met behulp van professionele apparatuur. We reinigen de vloer en afhankelijk van het PVC soort en glansgraad herstellen wij de glans door middel van een ultra high speed machine.
  • Snelle droogtijd, zodat u uw vloer snel weer kunt gebruiken.

Wij hebben jaren lange ervaring en zijn opgeleid in het reinigen van PVC vloeren. We gebruiken alleen de beste en meest effectieve reinigingsproducten en -methoden om uw PVC vloer weer schoon en fris te maken. We begrijpen dat uw PVC vloer een belangrijk onderdeel is van uw interieur en dat u het zo lang mogelijk wilt behouden. Met onze PVC vloer reinigingsservice kunt u er zeker van zijn dat uw vloer in goede handen is en dat het weer schoon en fris zal zijn na de reiniging. 

Gratis offerte ontvangen?

We bieden onze specialistische schoonmaak diensten aan particuliere klanten, bedrijven en (semi)overheden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of om meer te weten te komen over onze diensten en tarieven.