Tapijt reiniging

Tapijt reiniging

Tapijt reiniging nodig? Welkom bij onze professionele tapijt reinigingsservice! Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten tapijten, van klein tot groot, van hoogpolig tot laagpolig. Of het nu gaat om vlekken, vuil of geuren, wij hebben de oplossing voor u. 

Reiniging van tapijten

Op zoek naar een specialist in reiniging van tapijten? Wij hebben jaren lange ervaring en zijn goed opgeleid in het reinigen van tapijten van alle soorten en maten. We gebruiken alleen de beste en meest effectieve reinigingsmethoden en -producten om uw tapijt weer schoon en fris te maken. Onze service is snel, efficiënt, betaalbaar en we zetten ons er maximaal voor in om u tevreden te maken met het resultaat. 

Vloerbedekking laten reinigen

Heeft u in uw kantoor vloerbedekking? Het is vaak met een gemiddeld schoonmaakmiddel moeilijk om dit goed te reinigen. Vlekken verwijderen bij vloerbedekking vraagt om een speciale techniek. Met onze unieke schoonmaakmethode kunnen wij die techniek bieden.

Niet alleen zichtbare vlekken zitten in uw vloerbedekking. Vloerbedekking is ook een plek waar bacteriën zich graag nestelen. Het is lekker warm en als de vloerbedekking niet periodiek gereinigd wordt, neemt het aantal bacteriën alleen maar toe. Wij verwijderen bacteriën en nare luchtjes.

Wat doen wij bij tapijt reiniging?

Onze tapijt reinigingsservice omvat:

  • Grondige inspectie van uw tapijt om het type stof en de mate van vervuiling te bepalen.
  • Professionele behandeling van vlekken, geuren en andere problemen.
  • Dieptereiniging van uw tapijt met behulp van professionele apparatuur. Eerst stofzuigen wij uw tapijt met een speciale borstelzuiger om stof en zand te verwijderen. Speciale vlekken worden vooraf behandeld. Daarna zal het gehele tapijt worden gespoeld met roterende sproei-extractie methode.
  • Snelle droogtijd, zodat u uw tapijt snel weer kunt gebruiken.

We begrijpen dat uw tapijt een belangrijk onderdeel van uw interieur is en dat u het zo lang mogelijk wilt behouden. Met onze tapijt reinigingsservice kunt u er zeker van zijn dat uw tapijt in goede handen is en dat het weer schoon en fris zal zijn na de reiniging.

Gratis offerte ontvangen?

We bieden onze specialistische schoonmaak diensten aan particuliere klanten, bedrijven en (semi)overheden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of om meer te weten te komen over onze diensten en tarieven.