Tegelvloer reiniging

Tegelvloer reiniging

Tegelvloer reiniging nodig? Als u op zoek bent naar een professionele tegelvloer reinigingsservice, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij reinigen uw tegelvloer grondig en brengen deze weer in haar oorspronkelijke staat terug. 

Tegelvloer laten reinigen

Tegelvloer laten reinigen? Tegelvloeren kunnen vuil en vlekken vasthouden, vooral als ze niet regelmatig worden schoongemaakt. Wij zijn experts in het verwijderen van vuil, vlekken en andere ongewenste stoffen van uw tegelvloer. 

Heeft u geglazuurde tegels of juist niet? Zit er veel kleurverschil tussen alle tegels? Een tegelvloer schoonmaken vraagt om een passende techniek die aansluit bij uw type stenen vloer. Er bestaat niet één vaste techniek om iedere tegelvloer te reinigen. Neem daarom contact op met GJ Special Cleaning. Wij hanteren de juiste techniek, zo garanderen wij u maximaal resultaat.

Wat doen wij bij tegelvloer reiniging?

Onze tegelvloer reinigingsservice omvat:

  • Grondige inspectie van uw tegelvloer om het type vuil en de mate van beschadiging te bepalen.
  • Professionele behandeling van vlekken en andere verontreinigingen.
  • Dieptereiniging van uw tegelvloer met behulp van ons professionele roterende hogedruk systeem.
  • Snelle droogtijd, zodat u uw tegelvloer snel weer kunt gebruiken.

Wij hebben jaren lange ervaring en zijn goed opgeleid in het reinigen van tegelvloeren. We gebruiken alleen de beste en meest effectieve reinigingsproducten en -methoden om uw tegelvloer weer schoon en fris te maken. We begrijpen dat uw tegelvloer een belangrijk onderdeel is van uw interieur en dat u het zo lang mogelijk wilt behouden. Met onze tegelvloer reinigingsservice kunt u er zeker van zijn dat uw vloer in goede handen is en deze weer schoon en fris zal zijn na de reiniging.

Gratis offerte ontvangen?

We bieden onze specialistische schoonmaak diensten aan particuliere klanten, bedrijven en (semi)overheden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of om meer te weten te komen over onze diensten en tarieven.